Team Connection

“Everyone in our team has the sense that together we are influencing the future.”

Hoe is de sfeer in jouw team? Wordt iedereen gezien, erkend en gewaardeerd? Voelt jouw team als één sterk geheel, en bestaat je team uit méér dan de som der delen?

Of kan het beter?

In de teambuildingsessies van Team Connection staat verbinding centraal. Als elk teamlid zich verbonden voelt met het team, de teamdoelstellingen en de gezamenlijke teamspirit, dan haal je het beste uit je team.

Kies uit 1 van de 3  Team Connection Dagen of vraag een gesprek aan om je wensen voor een maatwerk teamdag te bespreken.

teambuilding, teamdynamiek, team
Teamtalent
TEAMTALENT is een teambuildingdag waarin elk talent in het team wordt gezien, erkend en in het zonnetje gezet. Hoe, dat bepaal je zelf: straal je graag in de spotlights of juist liever achter de schermen? Eén ding wordt vandaag duidelijk: het zijn de verschillen die je team sterk maken.
Aanvraag informatie
Salestraining, upselling, crossselling, consultative selling, sales en service
Teamstory
Wat is het verhaal van jouw team? Welke kernwaarden, normen, passies en capaciteiten maken deel uit van dit verhaal? Welke rol neemt ieder in? En hoe draag jullie je verhaal uit? Als elevatorpitch, toneelstuk, schilderij, nieuwsbulletin of...? Alles is mogelijk!
Aanvraag informatie
Teamspirit
Is jouw team toe aan een ontspannen dag? Dan is TEAMSPIRIT de dag voor jullie! Van yoga tot wandelen in het bos, van mindfulness oefeningen tot gesprekken bij een luxe lunch, elk onderdeel van dag brengt rust, helderheid en verbinding. Zo komen jullie relaxed weer terug op de vloer.
Aanvraag informatie

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken