Leadership Connection

How to lead with others in mind

Leadership Connection is een managementdevelopment programma voor leidinggevenden die meer uit zichzelf,  hun team en hun organisatie willen halen.

Het programma draait om de kern van modern leiderschap : verbinding creëren en relaties versterken.

In de zes trainingsmodules van het Leadership Connection programma leer je hoe je mensen vanuit intrinsieke motivatie blijvend in beweging krijgt: door het creëren van verbondenheid, samenwerking en inclusie.

Volg het gehele jaarprogramma van 12 dagen, of kies de modules die passen bij jouw opleidingsbehoefte.

Alle trainingsdagen vinden plaats op het schitterende landgoed van De Internationale School voor Wijsbegeerte te Leusden.

Het Leadership Connection programma kan ook In-Company worden aangeboden.

Wil je meer weten over het Leadership Connection programma? Klik hier !

null
Module 1 - Authentiek Leiderschap
Wie ben jij als leider? Welke leiderschapstijl past bij jou? Wat zijn je talenten, wat is je kracht en waar ligt je groei? Wat zijn jouw 'glazen plafonds' en 'sticky floors' en hoe breek je hiervan los?
Ontdek het in de training Authentiek Leiderschap.
Aanvraag informatie
Module 2 - Verbindend Communiceren
Communiceren kunnen we allemaal. Maar hoe verbind je tegenstrijdige belangen? Op welke manier gebruik je weerstand? Hoe voorkom je conflicten? En hoe vervang je ongeduld en ergernis voor begrip en interesse?
Aanvraag informatie
null
Module 3 - Motiveren en Inspireren
Mensen komen pas in beweging als zij zich daartoe gemotiveerd voelen.
Als leidinggevende is het daarom van belang dat je op inspirerende wijze verbinding weet te maken tussen de bedrijfsdoelstellingen en de motivatoren van mensen. Inspireren en motiveren begint dan ook met aandachtig luisteren en waarnemen wat de mensen in jouw team beweegt.
Aanvraag informatie
null
Module 4 - Impact en Invloed
Versterk de impact op je omgeving en leer op welke respectvolle manieren je een positieve invloed op anderen kunt uitoefenen.
Daarbij zoek je de balans tussen het behalen van organisatiedoelstellingen en het versterken van je relaties. Tevens bekijk je wanneer invloed gewenst en haalbaar is en wanneer niet.
Aanvraag informatie
null
Module 5 - Vaardig Veranderen
Verandering is de norm. Toch is maar 20% van alle verandertrajecten succesvol. Oorzaak: mensen voelen zich niet werkelijk verbonden met het veranderproces of de uitkomst van de verandering. Leer in de training Vaardig Veranderen hoe je mensen tijdens een verandering begrijpt, bindt en boeit.
Aanvraag informatie
null
Module 6 - Mensenkennis voor Managers
Goede mensenkennis is cruciaal om op de juiste wijze met mensen om te kunnen gaan.
In de training Mensenkennis voor Managers leer je adequaat en stressvrij omgaan met verschillende persoonlijkheidstypes en soorten gedrag op de werkvloer. Je impact en invloed op anderen wordt hiermee versterkt.
Aanvraag informatie

Voer je zoekopdracht in en druk op Enter om te zoeken